STIPFOLD Architects Present 'Connectree' in Tbilisi, Georgia

by on Saturday, May 06, 2017


The house splits the outdoor space in two and stretches between fences that face each other. Double entrance, one of which leads to a garage, cuts through the side fence and is separated by a wall keeping a parking spot out of sight. 

Due to a small budget of the project, shapes of the building are minimalistic and design is focused on efficient dispersal of the rooms and keeping the entire building nourished with a natural light throughout the day. 

The white render is contrasted with the greenness of nature surrounding the house, as if the building is a canvas and the first image to greet you when entering the space is a tree, peeking out from the gaps of the wall in front of it.


Profile:

Architect: STIPFOLD 
Project Leader: Beka Pkhakadze 
Copywriter: Mika Motskobili 

Location: Tbilisi / Georgia 
Type: Residential / House 
Area: 350m²
Project Commenced: 2017 












For more details head over to the STIPFOLD website

You can also find out more about STIPFOLD on their Facebook and Twitter profiles

Copyright © ArchitectWeekly.