STIPFOLD Architects Present 'Noctoscopia'

by on Wednesday, June 20, 2018



A view on the city is available on the opposite ends of this penthouse via the large terraces. The spacious apartment, 200 sq.m, was designed to accommodate young owner's idea of having guests over for parties and socializing. 

The entrance branches out into two halls, through which an eye may catch a city landscape and nature. The left hall leads to the dining room, which is merged with the kitchen, with large windows to the terrace and is furnished with low furniture, so that a visitor may glance at nature, uninterrupted. The left hall takes you to the other terrace through the bar. The terrace is mostly designated as an entertainment area with a transparent pool, open shower and a garden.
   

There were limitations in terms of materials, but spaciousness gave more freedom of choosing darker colours for the interior.
  
A door in the entrance area enters the master bedroom via long see-through wardrobe corridor. A bathroom is behind a glass partition and a bathtub sits in an open space, becoming a part of the bedroom. Two guest bedrooms and a bathroom are located near the bar.
  
RGB lighting and the light dimmers allow moulding of an atmosphere so that it fits the mood. 




Profile:

Architecture: STIPFOLD

Project Leader: Beka Pkhakadze

Copywriter: Mika Motskobili

Location: Tbilisi / Georgia

Type: Residential interior

Area: 370 sq.m.

Year: 2018
















For more details head over to the STIPFOLD website.

You can also find out more about STIPFOLD on their Facebook and Twitter profiles.

Post a Comment

Copyright © ArchitectWeekly.