Ecrueve | Stipfold Architects

The straight walls of a dining room and a kitchen were curved so that the transition between an entrance hall and a living room would feel smoother. To make a case for subtle gradations the living room wall is vertically striped. Lines are applied to only a few other walls. Dark materials in the spacious house are juxtaposed with soft shapes and shades of beige. Intricately entangled lightings are attached to the backlit oval sheets, which are layered on the ceiling.


A fridge is hidden behind the white marble doors that mimic the top layer of the kitchen island. Elevated shelves are built into the kitchen and the dining room walls.


Kids’ rooms are executed with delicate colours; sphere and cloud shaped lightings are gently suspended from the ceilings
.


Credits:

Project Team: Beka Pkhakadze / Giorgi Bendelava / Giorgi Tsuladze
Copywriter: Mika Motskobili
Location: Tbilisi / Georgia
Type: Residential Interior
Area: 160 m2
Year: 2019
Status: In Progress









For more details head over to the STIPFOLD website.

You can also find out more about STIPFOLD on their Facebook and Twitter profiles.

1 comment :

Copyright © ArchitectWeekly.